En dag för trädgårdsdrömmar

En dag för trädgårdsdrömmar - 1 februari 2020


Vårgårda trädgårdsförening har bjudit in fyra föreläsare som kommer ge dig inspiration till dina trädgårdsdrömmar. Det blir också ett tillfälle att träffa andra trädgårdsintresserade, att utbyta tankar och idéer med. Vi avslutar dagen med en gemensam middag för dem som vill. Dagen är öppen för alla trädgårdsintresserade. Medlemmar i Vårgårda trädgårdsförening får 50 kr rabatt på föreläsningskostnaden.

Kl.12.00 börjar ”En dag för trädgårds-drömmar” i Kulturen i Vårgårda. Det blir fyra föreläsningar som håller på fram till 18.30. Vi har paus för fika med kaffe och hembakat och det ingår i priset.
Det kommer finnas möjlighet att köpa en del av böckerna som våra föreläsare gett ut.

Kl.19.00 avslutar vi med gemensam middag på Mathias Kök&Rum för dem som anmält sig till det. Det finns en varm buffé med bland annat gremolatabakad laxfilé, grillad mowitskyckling och rostade rotfrukter. På den kalla buffén finns många olika grönsaksrätter att välja bland. Vem vet, du kanske får uppslag till vårens odlingar i köksträdgården.

Alternativ 1
Delta på alla föreläsningar och efterföljande middag. Pris 250 kr + 180 kr (dryck ingår ej).
Alternativ 2
Delta enbart på föreläsningarna, fika ingår. Pris 250 kr

Anmäl dig senast 7 januari. Fika ingår i priset. Vi tillämpar principen först till kvarn, så vänta inte för länge innan du bokar din plats.

Så här anmäler du dig:
Anmäl dig genom att skicka e-post med namn, telefonnummer och valt alternativ till mail@vargardatradgard.org. Om du anmäler dig till
middagen så uppge ev allergi.

När du har fått svar och anmälan är bekräftad betalar du in avgiften.
Bankgiro 298-6974 eller swish 123 499 7706. Märk betalningen med namn och det anmälningsnummer du får i bekräftelsen.

Betalningen ska ske senast 14 dagar efter det att du har fått bekräftelse.


VÄLKOMNA!


Föreläsarna är:

Peter Englander trädgårdsdesigner,
författare och skaparen av Apotekarns Trädgård.

Elisabeth Svalin Gunnarsson författare, fotograf och kulturvetare. Det blir ett föredrag som tar oss med på en resa i tid och rum.

Peter Streijffert är författare, kock, odlare och föreläsare. I föreläsningen Biokol och Bokashi berättar han om Bokashi


Katarina Olsson som är diplomerad trädgårdsmästare och hon föreläser om Ätbart, vanligt och ovanligt.